TIMÁR MIX – KHESZ – MINIKER KUPA 2021. versenysorozat (feeder)

  • Helye: Fűzfás-zugi holtág, Gyomaendrőd
  • Nevezési határidő: versenynapot megelőző csütörtökig (nevezés kizárólag Nyári Tamás főszervezőnél telefonon: +36 30 393-4690)
  • Nevezési díj: 3 000 Ft.  Fizetendő: a helyszíni regisztrációkor.
  • Találkozó: a versenynapon 05.30 perckor az Ifjúsági lakótelep mögött, a holtág töltése mellett, a holtág partján.
  • Díjazás: Versenynaponként az első három helyezett serleget, az 1-8. helyezett Timár Mix termékekből álló tárgyjutalmat kap. A versenysorozat összetett első helyezettje serlegben részesül.

A verseny lebonyolítása, és szabályai:

A versenyen részt venni csak érvényes állami jegy és a verseny helyszínére érvényes területi jegy birtokában lehet. Ezek kiváltásáról a versenyzőknek önállóan kell gondoskodni. A versenysorozat 4 feederes versenynapból áll. Az egyes versenynapokra külön lehet nevezni, nem kötelező az összes versenyen részt venni. Egy versenynapon a verseny két 4 órás fordulóból áll. Szúnyoglárva sem etetésre, sem csalizásra nem használható.A verseny az un. hosszúelőkés feederszabályzat szabályai alapján kerül megrendezésre, method szerelék, módszer nem használható. Egy fordulóban maximum 15 l etetőanyag (bekevert, áttört, kész, nedves állapotban, beleértve földet, agyagot, kukoricát, magokat) és 2 l élőcsali használható fel. A versenynap első tíz helyezettje 10-től 1-ig pontot kap, úgy, hogy az első helyezett 10 pontot, a második 9 pontot és így tovább. A versenysorozat végén a legtöbb pontot szerzett versenyző nyeri az összetett kupát.

  • Edzési lehetőség: Önállóan, érvényes területi jegy birtokában az általános horgászati szabályok betartásával.