Ifi Klub, Sulikupa

A KHESZ Ifi Klub a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége gyermekhorgász programokkal, szemléletformálással foglalkozó szerveződése. Fő tevékenységét a horgászversenyek, a horgásztáborok, a tanulmányi kirándulások szervezése és lebonyolítása adja.

Körösvidéki Sulikupa

A Körösvidéki Sulikupa a KHESZ által 2015-ben életre hívott rendezvénysorozat. Az országosan egyedülálló gyermekhorgász-verseny célja a horgászat népszerűsítése, új tehetségek felfedezése, a gyermekekkel és az oktatási intézményekkel a hivatalosan sportágként elismert versenyhorgászat, – mintegy „diáksport” – megismertetése. A 3 diák + csapatvezető alkotta csapatok a KHESZ működési területe által érintett tankerületekből vehetnek részt először egy tankerületi selejtezőn, amely után a legjobbak a döntőben mérik össze ügyességüket.

A Körösvidéki Sulikpa 2024. évi versenykiírása ITT található (selejtező és döntő).


Gyermeknapi horgászversenyek:

Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően KHESZ Ifi Klubja, illetve Szövetségünk tagegyesületei számos helyszínen szerveznek gyermeknap alkalmából horgászverseny-programokat a kispecásoknak. Idén 14 helyszínen kerülnek lebonyolításra gyermeknapi horgászesemények, amelyekre nyílt nevezéssel (más településekről is) örömmel várják a gyermekeket, és ahol az elért eredménytől függetlenül minden gyermek ajándékban részesül.

A Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége gyermeknapi horgászversenyeinek kiírása ITT található.


Bentlakásos nyári gyermek horgásztáborok:

Szövetségünk Ifi Klubja minden évben meghirdeti a nagy sikernek örvendő, gazdag programelemekkel színesített bentlakásos nyári gyermek horgásztáborait, amelynek állandó helyszínét a Békésen lévő, Kettős-Körös menti Dánfoki Üdülőközpont adja.

A táborok a KHESZ hagyományihoz méltó színvonalon, szokásos módon családias közösségi atmoszférában, rendkívüli élmény- és tudásanyag átadásával zajlanak, amelyek célirányosan fókuszáltak a vízparti környezetre, illetve annak élővilágára, továbbá a közösségi együtlét fontosságára.

A 2024. évi horgásztáborok részletes kiírása ITT található.