Akinek még nincs, karácsonyfa alá teheti a horgászigazolványt Békéscsabán és Mezőtúron is

A Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége a tavalyi évhez hasonlóan idén is egy kedves gesztussal készül az év végére. Azok a gyerekek és felnőttek, akik eddig nem vállalkoztak arra, hogy horgászvizsgát szerezzenek, az év végi ünnepvárás időszakában még megtehetik, karácsonyfa alá téve a kiérdemelt horgászigazolványt.

A horgászszövetség Ifi Horgászklubjában szerveződő, a horgászvizsga minél sikeresebb megszerzését elősegítő lehetőség két egymásra épülő programból tevődik össze: egy felkészítő előadásból és magából a vizsganapból, amelynek helyszíneit a horgászszövetség Bajza utcai székháza adja (Békéscsaba, Bajza u. 11.), illetve a Mezőtúri Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kossuth Lajos Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola (Mezőtúr, Kossuth Lajos utca 82. – bejárat a Csokonai Vitéz Mihály utca felőli kapunál).

Mindkét helyszínen a november 30-á szombaton, 14-18 óráig megtartott ingyenesen látogatható horgászvizsga-előkészítő előadáson a vizsgát tenni kívánók a horgászatról és szabályairól, a halfajokról, tehát mindarról kaphatnak lényegi felvilágosítást, ami a horgászvizsga sikeres letételéhez alapvetően szükséges. Erre a napra épülve pedig december 7-én szombaton délelőtt következik az izgalmas vizsga, amelyen díjmentesen megszerezhető az Állami Horgászvizsga Bizonyítvány.

A programokra előzetes regisztráció szükséges, amelyet központi elérhetőségeinken kérünk megtenni: Tel.: +36 (66) 328-945; +36 (30) 478-3783; e-mail: info@khesz.hu