BALOGH ATTILA FEEDER EMLÉKVERSENY

Időpontja: 2022. szeptember 18. vasárnap

Helyszín: Fűzfás-zugi holtág, Gyomaendrőd

Nevezési határidő: 2022. szeptember 15. csütörtök 14 óráig (Nevezni a KHESZ Székházában személyesen, telefonon a 66/328-945-ös telefonszámon munkaidőben, illetve e-mailen a verseny@khesz.hu címen lehetséges).

Nevezési díj: 4 000 Ft. A nevezési díj helyszíni regisztrációkor fizetendő. A nevezési díj helyszíni ebédet tartalmaz.

Találkozó: 2022. szeptember 18. vasárnap 6.00 órakor az Ifjúsági lakótelep mögött, a holtág töltése mellett, a holtág partján.

Díjazás: a verseny első három helyezettje serleget és érmet kap. Az indulók számától függően a verseny I-V. vagy I-III. helyezettjei pénzdíjban részesülnek.

A verseny lebonyolítása és szabályai:

A verseny a MOHOSZ OVHB hivatalos feeder versenyszabályzat alapján kerül lebonyolításra.

  • Amennyiben az időjárási körülmények vagy más vis-major lehetetlenné teszi a verseny megrendezését, akkor legkésőbb négy héten belül változatlan helyszínnel és változatlan feltételekkel megismétlésre kerül.
  • A verseny két fordulóban, fordulónként 4 órában (2 x 4 óra) kerül lebonyolításra.
  • Az etetőanyag és csali összetételének kizárólag természetes eredetű anyagokból kell állnia, semmilyen fémes eredetű anyag, valamint bojli, paszta vagy gyurma-műcsali nem használható. Valamennyi feeder bajnokságban egy fordulóban maximum 12 l etetőanyag (bekevert, áttört, kész, nedves állapotban, beleértve földet, agyagot, kukoricát, magokat, pelletet és minden egyéb, a vízi környezetre és a növényzetre ártalmatlan, nem mérgező összetevőt) és 2,5 l csali használható fel, ez utóbbi maximum 0,5 l apró szúnyoglárvát tartalmazhat.

Külön nem szabályozott és vitatott esetekben a versenyszervezők (KHESZ Verseny Bizottsága) állásfoglalása a mérvadó.