BÉKÉS MEGYEI FEEDER CSAPAT HORGÁSZ BAJNOKSÁG

  • Időpont: július 11. vasárnap
  • Helyszín: Fűzfás-zugi holtág, Gyomaendrőd
  • Nevezési határidő: július 6. kedd 14 óráig (Nevezni a KHESZ Székházában személyesen, telefonon a 66/328-945-ös telefonszámon munkaidőben, illetve e-mailen a verseny@khesz.hu címen lehetséges).
  • Nevezési díj: 12.000 Ft, mely magába foglalja az ebéd költségét (csapatonként 4+2 fő). A nevezési díj helyszíni regisztrációkor is befizethető. Kérjük a helyszíni nevezési díjfizetést előre jelezni. Csekken és utalással történő fizetésnél kérjük feltüntetni: „FEEDER CSAPAT nevezési díj, csapat neve”. A befizetési csekk másolata a helyszínen ellenőrzésre kerül. (Számlaszám: OTP: 11733003-20030188)
  • Találkozó: július 11. vasárnap 5.30 perckor az Ifjúsági lakótelep mögött, a holtág töltése mellett, a holtág partján.
  • Díjazás: Az első három helyezett csapat serleget és érmet kap. A versenyen I. és II. helyezett csapat a klubcsapat OB-ra történő nevezési díj megfizetése mellett, az OB verseny napjaira, kötelező edzésre + 1 napra szállásdíj térítését (max. 4.000 Ft./nap/fő.) kapják. Valamint az utazási költség térítésén felül (oda-vissza) az I. helyezett csapatnak 100.000 Ft., a II. helyezettnek 60.000 Ft. értékű etetőanyagot biztosít a KHESZ.

A verseny lebonyolítása, és szabályai:

a verseny egy napon, egy délelőtti, egy délutáni fordulóban, fordulónként négy órában kerül (2 x 4 óra) kerül lebonyolításra.

csapatonként 4 fő + 1 fő tartalék versenyző + 1 fő csapatvezető részvételével (A versenyző bármilyen korú és nemű személy lehet, aki 2021-ben tagja a versenybe nevezett Szövetséghez tartozó tagegyesületnek.)

a verseny a MOHOSZ Feeder Országos Versenyszabályzata szerint kerül megrendezésre, egyedi esetben a Verseny Bizottság állásfoglalása a mérvadó.

  • Edzési lehetőség: július 9-10-én pénteken és szombaton 7-19 óráig. Csütörtökön 19 óra után etetni és horgászni már tilos, a parton szerelni és pakolni szabad. Kérjük a hivatalos edzésnap igénybevétele esetén – érvényes területi jegy hiányában – az előzetes egyeztetést Fehér Csaba (30/498-4927) halászati őrnél.