BÉKÉS MEGYEI METHOD FEEDER EGYÉNI BAJNOKSÁG

Időpont: 2022. augusztus 6-7. szombat-vasárnap

Helyszín: Fűzfás-zugi holtág, Gyomaendrőd

Nevezési határidő: 2022. augusztus 2. kedd 14 óráig (Nevezni a KHESZ Székházában személyesen, telefonon a 66/328-945-ös telefonszámon munkaidőben, illetve e-mailen a verseny@khesz.hu címen lehetséges).

Nevezési díj: 5 000 Ft. A nevezési díj utalással, csekken, vagy helyszíni regisztrációkor is befizethető. Csekken és utalással történő fizetésnél kérjük feltüntetni: „Method egyéni nevezési díj – név”. Kérjük a helyszíni nevezési díjfizetést előre jelezni. A befizetés igazolása a helyszínen ellenőrzésre kerül. A nevezési díj helyszíni ebédet tartalmaz.

Találkozó: 2022. augusztus 6. szombat 7 órakor az Ifjúsági lakótelep mögött, a holtág töltése mellett, a holtág partján.

Díjazás: a verseny első három helyezettje serleget és érmet kap. Az indulók számától függően a verseny I-V. vagy I-III. helyezettjei pénzdíjban részesülnek.

A versenyek I-III. helyezettjei a method feeder OB-ra történő nevezési díj megfizetése mellett, az OB verseny napjaira, kötelező edzésre + 1 napra szállásdíj térítését (max. 4.000 Ft./nap) kapják. Valamint az utazási költség térítésén felül (oda-vissza), a KHESZ az I. helyezetteknek 40.000 Ft., II. helyezetteknek 30.000 Ft. III. helyezetteknek 20.000 Ft. értékű etetőanyagot biztosít az elődöntőre és a döntőre.

A verseny lebonyolítása, és szabályai:

  • A verseny két nap, naponta egy-egy fordulóban, fordulónként 5 órában (2 x 5 óra) kerül lebonyolításra.
  • A verseny a MOHOSZ Országos Method Feeder Versenyszabályzata szerint kerül megrendezésre, egyedi esetben a Verseny Bizottság állásfoglalása a mérvadó.

Edzési lehetőség: 2022. augusztus 4-5-én csütörtökön és pénteken 7-19 óráig. Pénteken 19 óra után etetni és horgászni már tilos, a parton szerelni és pakolni szabad. Kérjük a hivatalos edzésnap igénybevétele esetén – érvényes területi jegy hiányában – az előzetes egyeztetést Fehér Csaba (30/498-4927) hivatásos halőrnél.