KHESZ Gyermek és Utánpótlás, Masters és Veterán Feeder Kupa – 2023

Időpontja: 2023. július 29-30. szombat-vasárnap

Helyszín: Fűzfás-zugi-holtág, Gyomaendrőd

Nevezési határidő: 2023. július 27. csütörtök 14 óráig (Nevezni a KHESZ Székházában személyesen, telefonon a 66/328-945-ös telefonszámon munkaidőben, illetve e-mailen a verseny@khesz.hu címen lehetséges)

Nevezési díj: a versenyen való részvétel gyermek és utánpótlás kategóriában díjtalan, masters és veterán kategóriában 3.000 Ft.

Találkozó: 2023. július 29. szombat 7.00 órakor az Ifjúsági lakótelep mögött, a holtág töltése mellett, a holtág partján.

Díjazás: a verseny kategóriánkénti (korosztályonkénti) első három helyezettje serleget és érmet kap

 A verseny lebonyolítása és szabályai:

  • A verseny két napon, naponként egy-egy fordulóban, fordulónként 5 órában (2 x 5 óra) kerül lebonyolításra. Az etetőanyag és csali összetételének kizárólag természetes eredetű anyagokból kell állnia, semmilyen fémes eredetű anyag, valamint bojli, paszta vagy gyurma-műcsali nem használható.
  • A verseny a MOHOSZ szakági országos versenyszabályzata szerint kerül megrendezésre, egyedi esetben a Verseny Bizottság állásfoglalása a mérvadó.
  • Aki a versenyzést a verseny befejezése előtt (az önhibáján kívüli eseteket pl. sérülés stb. kivéve) abbahagyja, a Szakbizottság döntésétől függően, de legalább egy évig semmilyen megyei bajnokságon nem indulhat el.
  • Amennyiben az időjárási körülmények vagy más vis-major lehetetlenné teszi a verseny megrendezését, akkor legkésőbb négy héten belül változatlan helyszínnel és változatlan feltételekkel meg kell ismételni.

Edzésnap: Egyénileg