KÖRÖSVIDÉKI SULIKUPA DÖNTŐ

  • Időpont: június 6. vasárnap
  • Helyszín: Fűzfás-zugi holtág, Gyomaendrőd
  • Nevezési határidő: Előzetes jelentkezés nem szükséges, a részvétel a selejtezők helyezései alapján történik.
  • Nevezési díj: a versenyen való részvétel díjtalan
  • Találkozó: június 6. vasárnap 7.30 perckor az Ifjúsági lakótelep mögött, a holtág töltése mellett, a holtág partján.
  • Díjazás: első három helyezett csapat serleget, első három helyezett csapat tagjai érmet, versenyző tagjai tárgyjutalmat, szektor első helyezést elért versenyzők serleget, legeredményesebb (legkisebb helyezési számot elérő) leányversenyző különdíjat (serleget, tárgyjutalmat), az első három helyezést el nem érő csapatok tagjai emlékérmet kapnak.

A verseny lebonyolítása, selejtezőktől eltérő szabályok:

Program:

07.15-től 07.45-ig helyszíni regisztráció

07.45-08.55 sorsolás, rajthelyek elfoglalása, felkészülés

08.55 alapozó etetésmegkezdése (hangjelzés)

09.00 verseny kezdete (hangjelzés)

11.55 verseny vége előtti figyelmeztetés (hangjelzés)

12.00 verseny vége (hangjelzés), majd azt követően mérlegelés

13.00 eredményhirdetés

A selejtezőktől eltérő szabályok:

A versenyzőként maximálisan engedélyezett etetőanyag és csali mennyisége: 17 liter etetőanyag (kész, bekevert állapotban, az engedélyezett mennyiség magába foglalja a felhasználni szánt földet, magvakat, aromát, egyéb adalékot), 1 liter élő csali. Szúnyoglárva, pellet, wafter, bojli, élő vagy élettelen kishal, illetve nem természetes eredetű csali, pl. szilikon, hungarocell, sem etetésre, sem csalizásra nem engedélyezett. A felhasznált etetőanyag és csali mennyiségét a szervezők a verseny előtt és az alatt is ellenőrizhetik. A versenyre a szervezők versenyzőként 3 kg etetőanyagot biztosítanak, melynek használata nem kötelező.

A verseny során a versenyzők csak különösen indokolt esetben, a szervezők előzetes egyedi döntése szerinti engedélyével vehetnek igénybe felnőtt segítséget. A verseny megkezdése előtt a segítők az etetőanyag rajthelyen kívüli előkészítésében, illetve a felszerelés kipakolásában, rajthelyen történő elhelyezésében segíthetnek.

Minden versenyző és csapatvezető részére a szervezők a döntőt követően térítésmentesen ebédet biztosítanak. Kísérők (csapatonként legfeljebb 3 fő) részére előzetes jelentkezés alapján térítés ellenében ebéd igényelhető. A kísérők ebédigényét csapatonként a verseny előtt legalább öt nappal kérjük jelezni a sulikupa@khesz.hu e-mailcímen. Fizetés a regisztráció során a helyszínen.