BÉKÉS MEGYEI FINOMSZERELÉKES HORGÁSZ CSAPATBAJNOKSÁG

  • Időpont: szeptember 12. vasárnap
  • Helye: Fűzfás-zugi holtág, Gyomaendrőd
  • Nevezési határidő: szeptember 7. kedd 14 óráig (Nevezni a KHESZ Székházában személyesen, telefonon a 66/328-945-ös telefonszámon munkaidőben, illetve e-mailen a verseny@khesz.hu címen lehetséges).
  • Nevezési díj: 14 000 Ft, mely magába foglalja az ebéd költségét (csapatonként 5+3 fő). A helyszíni regisztrációkor is befizethető. Kérjük a helyszíni nevezési díjfizetést előre jelezni. Csekken és utalással történő fizetésnél kérjük feltüntetni: „MCS nevezési díj”. A befizetési csekk másolata a helyszínen ellenőrzésre kerül. (Számlaszám: OTP: 11733003-20030188)
  • Találkozó: szeptember 5. vasárnap 5.30 perckor az Ifjúsági lakótelep mögött, a holtág töltése mellett, a holtág partján.
  • Díjazás: Az első három helyezett csapat serleget és érmet kap. A versenyen I. és II. helyezett csapat a klubcsapat OB-ra történő nevezési díj megfizetése mellett, az OB verseny napjaira, kötelező edzésre + 1 napra szállásdíj térítését (max. 4.000 Ft./nap/fő.) kapják. Valamint az utazási költség térítésén felül (oda-vissza) az I. helyezett csapatnak 100.000 Ft., a II. helyezettnek 60.000 Ft. értékű etetőanyagot biztosít a KHESZ.

A verseny lebonyolítása, és szabályai:

A verseny egy napon, egy délelőtti, egy délutáni fordulóban, fordulónként 4 órában kerül lebonyolítása. A fordulónként használható etetőanyag mennyisége 20 liter (a hozzá kevert földdel együtt), az élő anyag maximálisan 2,5 liter, ebből 0,5 liter lehet az apró szúnyoglárva és 0,5 liter a giliszta (vágatlan állapotban) mennyisége. Tűzőszúnyogot kizárólag horogra lehet használni, mértéke a FipsEd limitedénynek megfelelő (1/8 liter, azaz kb. 50 gramm) lehet.

csapatonként 5 fő + 1 fő tartalék versenyző + edző + csapatvezető részvételével (A versenyző bármilyen korú és nemű személy lehet, aki 2021-ben tagja a versenybe nevezett Szövetséghez tartozó tagegyesületnek.)

a kiírásban külön nem szabályozott kérdésekben a MOHOSZ szakági országos versenyszabályzata, egyedi esetben a Verseny Bizottság állásfoglalása a mérvadó.

  • Edzési lehetőség: Hivatalos edzésnap 2021. szeptember 10. péntek és szeptember 11. szombat 7-19 óráig. A hivatalos edzésnapon a holtágra szóló érvényes területi horgászjegy hiányában a holtág halászati őrével előzetes egyeztetést kérünk. (Fehér Csaba, 30/498-4927)