Versenykiírások 2021

A Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége Verseny Bizottsága 2019 decemberi, majd 2020 januári ülésén megtárgyalta és összeállította a KHESZ 2020 évi versenykiírását, melyet az alábbiakban teszünk közé, bízva abban, hogy tagjaik közül minél többen megtalálják benne a tetszésüknek megfelelő szakági versenyt, emelve ezzel a különböző versenyek részvételi arányát, a megyei horgászversenyzés és versenyhorgászat nívóját.

Kiemelten felhívjuk a figyelmet a jelentkezésekkel kapcsolatban arra, hogy a Verseny Bizottság által meghirdetett horgászversenyekre a jelentkezések a következők szerint adhatók le:

 • e-mailen, a verseny nevezésekre elkülönített verseny@khesz.hu címünkön
 • személyesen a KHESZ Központi Ügyviteli Irodájában nyitvatartási időben
 • telefonon: 30/478-3783, 66/328-945

Kérjük lehetőség szerint a nevezéseket elsősorban e-mailben küldeni.

FIGYELEM: A KHESZ által megrendezésre kerülő 2020. évi versenyekre a 2020. január 1. és 2020. május 7. között leadott jelentkezések érvényesek!

Módosítás: A KHESZ által szervezett verseny helyszínén való tartózkodás szabályai:

Verseny helyszínnek minősül az adott versenynek helyt adó vízterület és a vízparttól /mederéltől/ mért,  a verseny szervező által meghatározott partszakasz, amelynek minimum 3 méternek kell lenni. A versenyzőket /horgászhelyeket/ egymástól minimum 5 méter távolságra lehet elhelyezni. A verseny helyszínen kizárólag a versenyre benevezett versenyzők, a versenyző 1 fő hivatalos segítője, továbbá a verseny lebonyolításába közreműködő  /versenybírók, mérlegelők, stb./ személyek tartózkodhatnak.

A nevezési díjak befizetésének módjai:

Módosítás: A rendkívüli helyzetre való tekintettel a versenykiírásban szerepeltetett versenyek nevezési díját kizárólag kizárólag átutalással, csekken, vagy a KHESZ Központi Ügyviteli Irodájában készpénzben lehet befizetni.

A verseny időpontjakor helyszíni készpénzes befizetést – a rendkívüli helyzetre való tekintettel – nem tudunk elfogadni. Kérjük megértésüket.

 • személyesen a KHESZ Központi Ügyviteli Irodájában nyitvatartási időben,
 • a KHESZ Központi Ügyviteli Irodájában kapott csekken
 • átutalással a KHESZ OTP Banknál vezetett 11733003-20030188 számlaszámú bankszámlájára, megjegyzés rovatban az adott versenykiírásban szerint megjelölt megjegyzést kérjük beírni. Kérjük az erről készült igazolást az adott verseny regisztrációjára elhozni szükség szerinti ellenőrzés céljából

Kérjük a Horgásztársakat, hogy a nevezés előtt, illetve a verseny előtt alaposan olvassák el a kiírást, továbbá az adott szakág országos versenyszabályzatát, mert több helyen történtek változások!

A versenyekkel kapcsolatos kérdést, észrevételt kérjük a fentebb megjelölt verseny@khesz.hu email címünkön feltenni.

2021. évi versenynaptár:

2021. szeptember 21-26. – Békés Megyei Bojlis Horgászverseny
 • Vízterület: Fás-tó
 • Rendező: KHESZ

Részletek

2021. szeptember 21-26. – Békés Megyei Bojlis Horgászverseny
 • Vízterület: Fás-tó
 • Rendező: KHESZ

Részletek

2021. szeptember 21-26. – Békés Megyei Bojlis Horgászverseny
 • Vízterület: Fás-tó
 • Rendező: KHESZ

Részletek

2021. szeptember 21-26. – Békés Megyei Bojlis Horgászverseny

Az előző évek versenyprogramjai: