10 kilós óriássüllővel indul az idei nyereményjáték

Megkezdtük az idei évi „Szép fogások – Küldjön és nyerjen!” játékunkra érkező beszámolók feldolgozását, amelyek között egy akkora süllő is szerepel, amely a halfajt tekintve listavezető a KHESZ vizeinek korábbi éveket is jelentő szép fogásai között.

A mintegy 10,10 kilogrammos hatalmas ragadozót régi beküldőnk, Hornok Ádám fogta egy szerencsés koratavaszi napon, célzottan harcsára történő pergetés közben a Hármas-Körös szarvasi szakaszán és ahogy a videó is tanúsítja, a hal gyorsan visszakerült éltető elemébe.

Reméljük, hogy az idei évben sok hasonló szép fogásról adhatunk majd hírt, amire minden realitás adott, hiszen ahogy a tavalyi évi fogások is igazolják, vizeink halállománya folyamatosan erősödik, ez pedig a folyók tekintetében különösen örvendetes.

Szövetségünk tárgyévre vonatkozóan is várja a nagy fogásokról, szép halakról, különleges horgászsikerekről szóló beszámolókat!

A fogásokat weboldalunkon a megszokott módon közzétesszük és a beküldők között 2023. évre szóló „KHESZ Általános” típusú éves területi jegyeket sorsolunk ki, illetve ajándékozunk az alábbi linken olvasható nyereményjáték-kiírásnak megfelelően:

Szép fogások nyereményjáték szabályzat