Elhalasztásra kerül a Körösvidéki Sulikupa versenysorozat!

A Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége (KHESZ) az alábbiakról tájékoztatja a VI. Körösvidéki Sulikupa (általános iskolák közötti horgász csapatverseny) nevezett résztvevőit, érintett oktatási intézményeket és lebonyolításban részt vevő tagegyesületeket, érdeklődőket:

Tekintettel az un. koronavírus okozta humánjárvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben bevezetett intézkedések fontosságára – figyelemmel a Klebelsberg Központ és az Oktatási Hivatal által a tárgyban 2020. március 11. napján az oktatási intézmények részére kiadott tájékoztatójában foglaltakra ─ különös tekintettel gyermekeink egészségének megóvására, valamint az országos veszélyhelyzetben elvárható társadalmi szolidaritásra, a KHESZ a VI. Körösvidéki Sulikupa selejtezőinek és döntőjének határozatlan ideig történő elhalasztásáról döntött.

A veszélyhelyzet alakulásától függően a Sulikupa, reményeink szerinti későbbi – őszi tanévkezdési – megtartásáról vagy a versenysorozat végleges törléséről a tisztelt érdeklődőket tájékoztatni fogjuk az eddigi médiumokon keresztül.

A résztvevők, érintettek megértését kérjük és köszönjük!

A fentiek mellett arra biztatunk minden ifjú (és idősebb) horgászt, hogy szűk családi vagy baráti körben minél több időt töltsenek a vízparti természetben szeretett horgászsportunk gyakorlásával.

KHESZ