I. Feeder Szuperkupa – versenybeszámoló

2016. április 24-én került lebonyolításra az I. FEEDER SZUPERKUPA a KHESZ és a Balogh és Balogh Reklámiroda rendezésében. Az előzetes nevezésekhez képest nem bővült a mezőny, ami azonban igazán sajnálatos, hogy volt aki a verseny két fordulója között adta fel a küzdelmeket.

Mindennek kiváltója, a katasztrofális időjárás, természetesen nem változtat azon a tényen, hogy aki (önhibájából) nem fejezte be a versenyt, az egyéves eltiltást kap a Balogh és Balogh feeder versenyeken való részvételtől.

A kiváló környezetnek és az intenzíven telepített víznek köszönhetően (Mikolik-tó), a rossz idő ellenére is nagyszerű fogási eredmények születtek. A versenyen jellemzően azok értek el jó helyezést, akik rendelkeztek helyi tapasztalatokkal, feederes rutinnal és persze szerencsés sorsolással.

A szakadó eső, a viharos szél a hideg ellenére is kitartó versenyzőket hatalmas gratuláció illeti, vigaszt számukra a két forduló között egy hamisítatlan sziki birkapörkölt jelentett.

Ami a véreredményt illeti: Tóth Zoltán sikere elvitathatatlan, 70 kilogramm feletti fogása önmagáért beszél.

A sarkadi feeder-vonalat most Klembucz Pisti képviselte a dobogó második fokán, Olejár Pali pedig 3. helyezettként nem először bizonyított.

A horgászviadalon egyébként sok új arcot is megismerhettünk, az eredményhirdetés után pedig így búcsúztunk: találkozunk a megyei egyéni feeder versenyen is!

Cikk: Balogh Attila