Így zajlott az orosházi Sulikupa selejtező

Az Oroscsafé hírportál így számolt be az ottani fordulóról. A cikket hivatkozással közöljük:

 

Sulikupa: ifjú horgászok versenyeztek

A hagyományokat folytatva rendezte meg a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége (KHESZ) a IV. Körösvidéki Sulikupát.

A versenysorozat sikerét igazolja, hogy összesen 97 csapat jelentkezett az április 12-i nevezési határidőig. Az orosházi régiós selejtezőt április 22-én tartották a Gyopárosi tavakon. A régióból hat csapat indult: a Czina Sándor Általános Iskola tanulói, az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda leány csapata, a Székács József Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium kettő csapata, valamint az Orosházi Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskola növendékei.


Fotó: oroscafe.hu

A reggeli gyülekező és regisztráció után ismertették a szabályokat, majd kisorsolták a helyeket. A sorsolás után 9 órakor indult el a megmérettetés. A három órás horgászat lefújása után mérlegelték a kifogott halakat: aranyérmet szerzett az Orosházi Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, ezüstérmet kapott Székács József Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium első csapata, a bronzérmet pedig a Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskola tanulói gyűjtötték be.

A megyei döntőt 2018. május 13-án rendezik Mezőberényben, városunkat az Orosházi Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola csapata képviseli.

Forrás: oroscafe.hu