Jönnek a KHESZ nyári horgász élménytáborai Dánfokon!

A Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége a hagyományokat követve június és augusztus hónapban ismét két turnusban indít el a kezdő, vagy éppen már haladó tudással rendelkező gyermek és ifi horgászoknak táborokat a Kettős-Körös mellett, Békés-Dánfokon.

A táborokba várunk minden horgászni szerető, vagy a horgászatot megismerni és megtanulni vágyó lányt és fiút egyaránt.

Nyári tábor időpontok:

2019. június 16-22.
Meghívásos, a KHESZ és a KHESZ gyermekprogramokat szervező tagegyesületei által delegált gyermekek, akik a különböző szervezett versenyeken, rendezvényeken dobogós helyezést értek el.

2019. augusztus 12-18.
A megadott korhatáron belül várjuk szabadon a jelentkezéseket.

Program:

Mindkét tábor programja közel azonos programelemeket tartalmaz.Egy kalandos horgászhét Békés-Dánfokon, a Kettős-Körös és a Dánfokéri csatorna melletti táborban. Horgászat, versenypraktikák, horgászati bemutatók, előadások halakról, vízről, természetről, madarakról, horgászatról, filmvetítés, strandolás, horgászviadal, indiánkenuzás, felszerelés és etetőanyag készítés, horgászverseny, planetárium és csapatépítő kirándulás! Egy hét igazi vízparti hangulatban egyéb programjaink: foci, tollas, tábortűz és kalandozás minden mennyiségben!

Szállás: 7 fős szobákban a Dánfoki táborban, kőépületben szobánként fürdőszobával.

Étkezés: Napi háromszori étkezés, részvételi életkor: 8-15 év, büfé a tábor területén üzemel. Amennyiben a gyermeknek étel, – gyógyszer allergiája, bármilyen betegsége, ami állandó gyógyszer szedést igényel, kérjük előre jelezzék számunkra.

Kötelező kellékek: horgászfelszerelés (legalább egy 4 méteres vagy hosszabb „spiccbot”), keretes haltartó háló, etetőanyagos vödör, esőkabát, gumicsizma, vegyes ruházat, szúnyogriasztó, fürdőruha, naptej, tölthető zseblámpa.
(Csalit, etetőanyagot, úszós készség összeállításához alapvető felszereléseket biztosítunk.)

Részvételi díj:

Júniusi tábor: ingyenes a gyermekek számára, ebbe a táborba részvételt a gyermekek egész éves horgászatban való kiváló teljesítményük után kapnak. Ennek a tábornak a teljes költségét a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége finanszírozza.

Augusztusi tábor: a szülők részére gyermekenként 20.000 Ft. A befizetett összeg egy része a tábor díja, a költségek fennmaradó részét a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége finanszírozza támogatásként.

A részvételi díjat kérjük 2019.07.30-ig) befizetni.
Jelentkezési határidő az augusztusi táborba: 2019.07.26.

A tábori hét zárásaként azok a 10 éves életkort betöltött gyermekek, akiknek még nincs horgászvizsgájuk, egy vizsga-előkészítő előadáson való részvételt követően levizsgázhatnak (Vizsga a hatályos vonatkozó jogszabályokban foglaltak szerint 10 éves életkor betöltésétől tehető!)

Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy mindkét táborunk 30 fővel indul, ezért kérjük, hogy szándékukat mielőbb jelezzék telefonon vagy email címen.

Táborvezetők és szervezők (KHESZ alkalmazottak és önkéntesek):

  • Nemes Attila
  • Székely Tibor
  • Metzker Krisztina
  • Takács István
  • Tószögi György
  • Szabó Sándor
  • Pelle Zsolt
  • Karácsonyi Máté

továbbá a különböző szervezett napi programok meghívott szakelőadói, lebonyolítói.

Jelentkezés és további információ:

A júniusi táborba a jelentkezés kizárólag meghívás alapján történik. A részvétel a meghívás után a jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével válik érvényessé.

Az augusztusi táborba történő jelentkezés a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével, majd a tábor részvételi díjának a KHESZ felé történő kifizetésével válik érvényessé.

Részvételi díj befizetése:

  • Átutalással a KHESZ OTP Banknál vezetett 11733003-20030188-00000000, közlemény rovatba: HORGÁSZTÁBOR
  • Csekkes befizetéssel – csekk kérhető az alábbi telefonszámon
  • Személyesen a KHESZ Központi Ügyviteli Irodájában (5600 Békéscsaba, Bajza utca 11., Nyitva tartás: H-SZ 7:30-16:00, CS 7:30-18:00, P: 7:30-14:00)

További információ igény esetén készséggel állunk rendelkezésre!

  • Nemes Attila +36 30 693 6061 nemesattila@khesz.hu

KHESZ