Matchfishing-KHESZ Match-botos Kupa – beszámoló

Az elmúlt hétvége vasárnapján a Fás-tavon 23 fő részvételével, 3 szektorban került megrendezésre a Matchfishing-KHESZ Match-botos Kupa. A versenyre a hektikus időjárás alaposan rányomta a bélyegét, ami a halak étvágyában erőteljesen tükröződött. Különösen az A és B szektorban mutatkoztak igen gyenge fogási eredmények, utóbbiban a 4 órás délelőtti forduló alkalmával 1360 gramm összfogás elég volt a szektorgyőzelemhez.

A C szektor – többek között a szombati edzések etetései miatt is –  lényegesen jobban adta halat, itt 6780 gramm jelentette az első forduló szektorelsőségét.

A verseny nem volt könnyű. A változékony időjárás és a helytől függő haljárás miatt a nagy technikai tapasztalattal és rutinnal rendelkező versenyzők közül is többen csak néhány, vagy éppenséggel egy halat sem tudtak horogra csalni. A második forduló az előre jelzett viharos időjárás miatt biztonsági okokból nem került lebonyolításra. Az eredmények így az első forduló alapján lettek megállapítva, mely szerint a győzelmet Rekényi Péter szerezte meg, második helyen Malavolti Claudio végzett, a harmadik pedig Erdődi András lett.

KHESZ
Fotó: Szilvási Szilárd