Tájékoztató a 2015. évi versenyengedélyekről

A MOHOSZ elnöksége E-49/2014 számú határozatában 2014. novemberében döntött arról, hogy 2015. évtől a horgász versenysport versenyzőinek a versenyengedélye a MOB SIR kártya lesz. A korábbi MOHOSZ papíralapú Versenyengedély, mint okmány megszűnik, szerepét a SIR sportolói versenyengedély kártya veszi át – írja a MOHOSZ Verseny Bizottságának híre. A MOHOSZ korábbi papíralapú versenyengedély kártyáját a versenyzők 2015-ig a megyei, területi szövetségeknél válthatták vagy érvényesíthették az aktuális évre megvásárolt bélyeg beragasztásával. A sportolóknak az idei évtől kezdődően nem kell felkeresnie a területileg illetékes megyei, területi szövetségeket, mert a kártyával kapcsolatos ügyintézés a tavalyi évhez hasonlóan, a MOHOSZ szövetségi irodáján keresztül fog történni.

A kártya térítési díja 3000 forint, mely tartalmazza a kártyadíjat, a MOB felé fizetendő 1000 forintos tagsági és előállítási díjat, valamint a 2000 forintos versenyzői tagdíjat. Kedvezményre jogosultak a 18 éven aluli sportolók, számukra 1800 Ft a térítési díj, a 14 éven aluli, valamint a mozgás- és látássérült sportolóinknak az 1000 Ft-os alapdíjat kell megfizetnie. A versenyengedély kártya térítési díját átutalással a MOHOSZ számlaszámára: OTP Bank: 11707024-22102320-00000000, vagy a MOHOSZ címére (Bp. 1124 Korompai u. 17.) kell befizetni postai utalványon.

Az 1000 forintos SIR-kártyadíj egyben a MOB felé fizetendő tagsági és kártya előállítási díj, melyet a MOHOSZ köteles átutalni a MOB részére!

Az előzetes ismereteink szerint a Magyar Olimpiai Bizottság fontolóra vette 2014-ben, hogy a versenyengedély kártyáját megújítja a 2015-ös esztendőre, amit megújult formában és több, új szolgáltatás kedvezményes igénybevételének lehetőségével kíván kibocsájtani. Az új kártya megjelenésének határideje várhatóan ez év márciusa.

Sportolóink addig is rendezhetik a plasztik SIR-kártya, a versenyengedéllyel kapcsolatos fizetési kötelezettségüket és kitöltve megküldhetik a már megismert regisztrációs űrlapot.

Kérjük a versenyzőket, kezdjék meg versenyzői igazolványuk (SIR-kártyájuk) igénylését és erről tájékoztassák versenyző társaikat is!

Igénylőlap itthttp://www.ovhb.hu/sirkartya.html

Cikk forrása: ovhb.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük