Vasárnap gyereknapi horgászverseny

Gyereknap alkalmából május utolsó vasárnapján a hagyományokhoz híven ismét várjuk az ifjú és még ifjabb kis horgászokat egy jó hangulatú horgászversenyre Békéscsabán, az Élővíz-csatornán. A KHESZ által rendezett esemény szokásosan az árpád-sori szakaszon kerül lebonyolításra, a „felvezetőt” ezúttal Rucz Áron legyezőhorgász bemutatója fogja szolgáltatni. A gyereknapi versenyen minden nevező elért eredményétől függetlenül értékes ajándékot (horgászfelszerelést) kap, a győztes pedig ingyenes részvételt nyer a KHESZ által támogatott egyhetes nyári horgásztábor turnusok egyikére. Részletes kiírás:

KHESZ IFI KLUB GYERMEKNAPI HORGÁSZVERSENY BÉKÉSCSABÁN AZ ÉLŐVÍZ-CSATORNÁN

Időpont: 2017. május 28. vasárnap

Békéscsabai helyszín: Élővíz-csatorna (bíróság előtti szakasz)

Szervező és lebonyolító: KHESZ

Program:

  • 7:30-8:00 gyülekező a József Attila utcai hídnál.
  • 7:30-8:00 nevezés, majd a helyek kisorsolása
  • 8:15-8:40 horgász bemutató
  • 9:30-11:30 verseny

Határidőn túli nevezést a szervezők nem fogadnak el. A helyek elfoglalása sorsolás alapján történik. Etetőanyagot és csalit a szervezők biztosítanak. Az első három helyezettet serleggel és értékes tárgynyereménnyel jutalmazzuk. A versenyben egy horgászbot és finomszerelékes úszós készség használható. A részvétel ingyenes! MINDEN NEVEZŐ AJÁNDÉKOT KAP!

 A verseny első helyezettje ingyenes részvételt nyer a KHESZ által támogatott egyhetes nyári horgásztábor turnusok egyikére.

KHESZ