A KHESZ hivatalos közleménye területi jegyek érvényességére vonatkozóan

A KHESZ hivatalos közleményt ad ki és egyben tájékoztatja a Horgásztársakat, hogy 2015-ben a Szövetség által kiadott éves területi jegyek – az azokban foglalt szövegezés szerint – 2015. december 31-ig érvényesek. A KHESZ a következőkben felsorolt (le nem járó halgazdálkodási jogú) vízterületeken a különböző típusú (Pl: Összevont, Orosháza térsége, Fás tó) 2015-re érvényes területi jegyeket 2016. január 31-ig elfogadja: Fás tó, Orosházi Béke Homokbánya, Gyopárosi tavak, csatornákra szóló területi jegy (Élővíz, Gerlai, Vargahossza, Dánfokéri).

A legtöbb állami tulajdonú nyilvántartott halgazdálkodási vízterület kezelői ciklusa 2015. december 31-én lejár, a jövőbeni 15 éves ciklusra a halgazdálkodási jogosult miniszteri kijelölése folyamatban van.  Az erre vonatkozó szerződések a tervek szerint január elején kerülnek megkötésre, a lejárt kezelői jogú vízterületek esetében az új, 2016. évi területi jegyek nyomdai előállítása így várhatóan január közepére-végére zárul le. A területi jegyek elkészültéről és azok tagegyesületeink és bizományos forgalmazóink felé történő átadásáról, így az új területi jegyek kiváltásának lehetőségéről weblapunkon fogunk tájékoztatás adni.

A következő pár hét az átmenet időszaka lesz, ezért kérjük az elkövetkező 15 év horgászatát és a vízkezelői jogokat meghatározó „átállások” miatt a türelmet és fentiek tudomásul vételét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük