Állami halászjegy kiadásának változása

Tájékoztatjuk a Tisztelt rekreációs halászokat, hogy az idei évtől az állami halászjegyek és a hozzátartozó fogási napló kiadását a halgazdálkodási hatóságok helyett a Magyar Országos Horgász Szövetség a tagszövetségein keresztül végzi, így ezek az okmányok a Körösvidéki Horgászegyesületek Szövetségénél várhatóan február elején lesznek elérhetőek.

Az említett okmányokat az állami horgászokmányokhoz hasonlóan a tagegyesületek is kivihetik és értékesíthetik, ezért a jövőben már nem a járási halgazdálkodási hatóság békéscsabai telephelyére kell bemenni az okmányok kiváltása miatt, azok a KHESZ központi irodája mellett elérhetők lesznek a rekreációs halász lakóhelyéhez legközelebb eső horgászegyesületnél is.  Mivel a halászokmányok legyártása folyamatban van, ezért azok elkészültével és átvehetőségével kapcsolatban a KHESZ kollégái a szövetség bármely telefonos és elektronikus elérhetőségén felvilágosítást adnak.

A 2018. évi állami halászjegyekhez tartozó fogási naplók a KHESZ központi irodája mellett a rekreációs halászhoz legközelebb eső horgászegyesületnél is leadhatók.