Békés megyei ifik az Országos Ifjúsági Horgásztáborban

A Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetségének ajánlásával ezen a héten hat békés megyei ifjúsági horgász vehet részt a MOHOSZ által szervezett 38. Országos Ifjúsági Horgásztáborban, amelynek a gödöllői Carplove Horgász és Pihenőpark ad helyet.

A Békés megyéből delegált, vasárnap közösen elutazó ifi horgászok a KHESZ Ifi Klubjának programjain való aktív részvétel és versenyeredmények elismeréseként nyerhettek jogot a részvételre a Szövetség ajánlása alapján

Az Országos Ifjúsági Horgásztáborban résztvevő ifi horgászok KHESZ részről
Bai Dániel
Bai Szilárd
Karácsonyi Dávid
Karácsonyi Máté
Lázár Krisztián
Takács Martin

Az országos horgásztábor alapvető célja az ifjúsági közösségépítés, a résztvevők oktatása a horgászat, a környezettudatosság, a természetvédelem témaköreiben. Ennek megfelelően a tábor programjában nagyobb hangsúllyal szerepelnek a horgászat témaköréhez kapcsolódó tematikus előadások, foglalkozások, de emellett vetélkedő jelleggel a négytusa fordulói (horgászati ismeretek, horgász barkácsolás, célba dobás, horgászat) is megtartásra kerülnek. Az ismeretbővítés mellett különböző szabadidős programokra is sor kerül (kirándulás, foci, stb.).

Szövetségünk büszkén tekint a táborban résztvevő Békés megyei ifi horgászokra, akiknek ezúton is kívánunk megszerzett tudásban és tapasztalatban gazdag hetet, vízparti élményekben bővelkedő örömteli horgásznyaralást! (A fotókon a megyei ifik táborba való érkezésének néhány mozzanata, a helyszín, illetve egy horgász fogása látható)

KHESZ
Fotó: Nemes Attila