Ezekből a halakból fogjon idén nagyot! – Indul a „Szép fogások” nyereményjáték

Idén is meghirdeti népszerű nyereményjátékát a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége, amelyben ezúttal is a nagy halakról, a különleges horgászélményekről szóló fogási beszámolók kapnak szerepet. A tét most sem kevesebb: a beküldők várományosai lehetnek egy-egy 2019. évre szóló, teljes jogú, minden szövetségi vízterületre érvényes területi jegynek, amely ezúttal nem csak sorsolás folytán, hanem tíz halfaj legnagyobb megfogott példányaival is elnyerhető lesz.

Az immár harmadjára kiírt „Szép fogások – Küldjön és nyerjen!” nyereményjáték növekvő népszerűségéhez méltóan idén még kecsegtetőbb lehetőségeket kínál azon horgászok számára, akik a KHESZ horgászvizeit választják halfogást célzó hobbijuk helyszínéül.

A nyereményjáték új elemét képzi, hogy idén a ponty, az amur, a süllő, a harcsa, a csuka, a balin, a compó, a dévérkeszeg, illetve a majdani „kínálatból” további két halfaj legnagyobb példányainak kifogói automatikusan nyertesnek tudhatják magukat, de nem maradnak nyerési esély nélkül azok sem, akik nem a rekordokra hajtanak majd.


Az idei legnagyobb fogások fix nyereményre válthatók – Fotó: Gális Zsolt

Ők közös kalapba kerülnek, ahonnan sorsolás útján kerül ki az a további 10 nyertes, akik szintén egy-egy éves KHESZ területi jegy boldog birtokosai lehetnek. A dolog pikantériája – az idei év további újításaként –, hogy a sorsolásban ezúttal nem csupán a szövetségi vízterületekről beérkezett fogási beszámolók vehetnek majd részt, hanem a KHESZ tagegyesületeinek vízterületeiről származó fogások is.

Érdemes tehát élni a lehetőséggel, hiszen a szóban forgó – 2018. évi díjszabásban 35.000 Ft-ért megvásárolható – területi jegy, a több mint 60 horgászható vízterületre szóló érvényességével tükrözi igazán azt az értéket, amit valójában a horgászok számára jelenthet.

A nyereményjáték teljes kiírása, szabályai, feltételei a ITT olvashatók.


A sorsoláson ezúttal KHESZ tagegyesületi vízterületekről érkező
beszámolók is részt vehetnek – Fotó: Szeles István