Három csapat még nevezhet a Békés Megyei Bojlis Horgászversenyre

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a Fás-tavon 2020. szeptember 22-27. között megrendezésre kerülő Békés Megyei Bojlis Horgászversenyre még három csapat jelentkezését tudjuk fogadni. Akik szeretnék rangos versenykörülmények között, jó csapathangulatban megmérettetni nagypontyos tudásukat és horgászszerencséjüket, azoknak 2020. augusztus 21. péntek 12:00 óráig (e-mailen, telefonon, vagy személyesen a KHESZ elérhetőségein) várjuk jelentkezését.

A verseny kezdete előtt 9:00-9:30 óráig helyszíni regisztráció történik, melyre kérünk minden csapatot, szíveskedjen pontosan megjelenni.

A nevezés elfogadásának feltétele a nevezési díj befizetése. Kérjük a nevezésnél megjelölni a nevezési díj befizetésének módját. Helyszíni nevezés nem lehetséges.

Nevezési díj: 40. 000 Ft / csapat. A nevezési díj utalással, csekken, vagy a KHESZ székházában személyesen is befizethető. Csekken és utalással történő fizetésnél kérjük feltüntetni: „KHESZ Megyei Bojlisverseny”

Díjazás: az 1-3. helyezett csapat serlegben, éremben (külön-külön érem a csapattagoknak + segítőnek is), továbbá  pénznyereményben részesül, amelynek minimumalapja:

  1. hely: 100-100 ezer forint
  2. hely 50-50 ezer forint
  3. hely 30-30 ezer forint

További nyereményként támogatóink által értékes tárgynyeremények kerülnek kiosztásra. A legnagyobb halat kifogó csapat különdíjban részesül.

A verseny részletes kiírása az alábbi linken keresztül érhető el:

https://www.khesz.hu/vizteruleti-versenyrend/