Horgász-Vadász Piknik szeptember 19. – Maty-ér versenypálya.

Egy hagyományteremtő szándékkal megrendezett, horgászokat, vadászokat mindenképpen érintő különleges programra hívjuk fel az érdeklődők figyelmét. A Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége, a Csongrád Megyei Vadászkamara és a Maty-éri Olimpiai Központ összefogásával a Szegedi Olimpiai Központ területén (kajak-kenu pálya) 2015. szeptember 19-én megrendezésre kerül az I. SZEHOVA Szegedi Horgász-Vadász Piknik.

Ezen a maga nemében különleges eseményen, egyedülálló módon, természetes körülmények között, interaktív bemutatókon keresztül ismerkedhetnek meg a látogatók a kiállított legmodernebb horgász-vadász eszközökkel és módszerekkel.

A rendezvényre a belépés ingyenes, ahol minden vendégünk – legyenek horgászok, vadászok vagy amatőr érdeklődők – szakemberek segítségével szerezhetnek új ismereteket szenvedélyükről. Részesei lehetnek egy igazi haljelölésnek, a gyermekek saját kezűleg engedhetnek szabadon halakat.

Kipróbálhatják az íjászatot és megtekinthetnek vadászkutya bemutatót, trófea kiállítást, preparátor bemutatót, és akár még kedvezményes horgászvizsgát is tehetnek. A vadételek mellett a szövetség tógazdaságában, Ecsegfalván nevelt halakból helyben készült halételeket kóstolhatnak.

Megtekinthetnek egy igen nívós, nemzetközi finomszerelékes horgászversenyt, melyen a magyar horgász versenysport legjobbjai is rajthoz állnak. A horgász- vadász használt eszköz vásáron feleslegessé vált eszközeiket csereberélhetik, adhatják-vehetik.

Ezen az eseményen, a horgászat és vadászat iránt érdeklődő felnőttek és gyerekek egyaránt megtalálhatják majd, a hozzájuk legközelebb álló programot.

További részleteket a www.szehova.hu honlapon találhatnak.

A rendezők közös célja egy olyan rendezvény létrehozása, melyen vízparti környezetben ad lehetőséget a horgászat, vadászat népszerűsítésére, új ismeretek szerzésére, családi kikapcsolódásra.

A rendezvény szervezői minden érdeklődőt szeretettel várnak az I. SZEHOVÁ-ra!

a Szerk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük