Jönnek a nyári horgásztáboros élmények Dánfokon

A Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége támogatásával a Százlábú Egyesület szervezésében idén is meghirdetésre kerültek a dánfoki nyári horgásztáborok. A hagyományos trendet követve július hónapban ismét három turnusban tölthetnek el a kezdő vagy éppen már haladó tudással rendelkező gyermek és ifi horgászok egy-egy hamisítatlan körös-vidéki horgászhetet a Kettős-Körös mellett, Békés-Dánfokon.

A táborokba várunk minden horgászni szerető, vagy a horgászatot megismerni és megtanulni vágyó fiút és lányt egyaránt.

Nyári tábor időpontok:

  • július 10-15.
  • július 17-22.
  • július 24-29.

Egy kalandos horgászhét Békés-Dánfokon, a Kettős-Körös és a Dánfokéri csatorna melletti táborban. Horgászat, versenypraktikák, bemutatók, előadások halakról, vízről, horgászatról, filmvetítés, strandolás, indiánkenuzás, felszerelés és etetőanyag készítés, horgászverseny. Egy hét igazi vízparti hangulatban. Egyéb programok: számháború, térképkészítés, kincskeresés, esti tábortűz, szalonnasütés, vetélkedők, foci, ping-pong, röplabda,

Szállás: 4-6 fős faházakban. Napi háromszori étkezés, Részvételi életkor: 8-16 év. Büfé a tábor területén üzemel. Kötelező kellékek: Horgászfelszerelés (legalább egy 4 méteres vagy hosszabb „spiccbot”), keretes haltartó háló, etetőanyagos vödör, esőkabát, gumicsizma, hálózsák, vegyes ruházat, szúnyogriasztó, fürdőruha, naptej, tölthető zseblámpa, horgászkés, evőeszközök. (Csalit, etetőanyagot, úszós készség összeállításához alapvető felszereléseket a szervezők biztosítanak.)

Tábor részvételi díja: 30.000 Ft. (Erzsébet utalványt előzetes egyeztetés alapján a szervezők elfogadnak.) A KHESZ Tagegyesületeibe tartozó horgászok gyermekeinek kedvezményt biztosítunk!

A tábori hét zárásaként azok a gyermekek, akiknek még nincs horgászvizsgájuk, egy vizsga-előkészítő előadáson való részvételt követően díjmentesen megszerezhetik azt!

Jelentkezés és információ: Százlábú Programszervezés – Zanócz Róbert +36 (70) 334-0841, www.szazlabu.hu; www.taborok.info