KHESZ Mikulás horgászvizsga – Ne hagyd ki az év utolsó lehetőségét!

KHESZ Ifi Klubunk idén újra megszervezi népszerű év végi horgászvizsga-programsorozatát, ami elsősorban gyermekek, fiatalok részére kerül megszervezésre, de szívesen látunk felnőtteket is.

A program két különálló időpontban történik, melyből az első a felkészítő előadás, amely alapot és segítséget ad a horgászvizsga felkészüléséhez, benne a horgászat alapjairól, jogszabályi feltételeiről, fontosabb tudnivalóiról és részletes ismeretet ad a hazai halfaunáról.

A program második időpontja a vizsga, melynek sikeres zárásaként a résztvevő horgászvizsga bizonyítványt kap digitális formában.

  • 2023. december 1. péntek – Ingyenes felkészítő előadás (16:30-17:30 Horgászati jogi szabályozás tudnivalók; 17:40-19:00 Halfauna ismeretek)
  • 2023. december 8. péntek – Horgászvizsga 17:00 óra

A PROGRAM DÍJMENTES!

Szervező és támogató a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége

Helyszín: KHESZ székház – Békéscsaba, Bajza u. 11.

A vizsgaprogramra (felkészítő előadás + horgászvizsga) előzetes jelentkezést kérünk 2023. november 30-án 14:00 óráig. Akinek nincs HORINFO regisztrációja, kérjük a jelentkezéskor ezt jelezni. A helyszínen történő HORINFO regisztráció esetén, kérjük a felkészítő előadás előtti 16:00 órás érkezést (18 éves kor alatt csak a szülő/gondviselő HORINFO profilján keresztül lehet a gyermekeket regisztrálni).

Bővebb infó, programra jelentkezés: Tel.: +36 (66) 328-945; E-mail: info@khesz.hu