KHESZ területi jegyre váltható ajándékutalványok a karácsonyfa alá

A Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége Vezetősége úgy döntött, hogy az idei évben a MOHOSZ-hoz hasonlóan, 2017-évre kiadott területi jegyre beváltható ajándékutalványok vásárlását teszi lehetővé, mellyel karácsonyi meglepetésként megajándékozhatók a horgász családtagok, barátok. Az utalványok a konkrét területi jegy árában, illetve 5-10-20-30 ezer forintos utalvány formájában vásárolhatók meg, majd válthatók be legkésőbb 2017. február 28-ig a KHESZ központi irodjában. Részletek a cikkben:

Ajándékutalványok a következők szerint vásárolhatók:

  • az ajándékozni tervezett területi jegy árában
  • 5.000; 10.000; 20.000; 30.000 Ft-os értékekben

Beváltás:

  • Az utalvány névre szóló. A megajándékozott horgász a jogosultsági feltételek (2017. évre érvényes állami horgászjegy és fogási napló, érvényes horgászegyesületi tagság, 2017. évi egységes szövetségi hozzájárulás (ESZH) befizetését igazoló bélyeg) igazolásával válthatja be. *Kedvezményes árú jegyet válthatnak a Hhvtv. szerinti mentességre jogosultak (betöltött 70. életév, igazolt értelmi-, mozgásszervi-, hallási-, látási fogyaték), az ifjúsági (18. év alatti) és a női horgászok.
  • Az ajándékutalvány 2017. február 28-ig váltható be a Körösvidéki Horgász Egyesültek Szövetsége (KHESZ) 5600 Békéscsaba, Bajza utca 11. szám alatti központi irodahelységében nyitva tartási időben.
  • Az ajándékutalvány csekken vagy számlára történő utalással is megváltható, a befizetés igazolását követően azt postai úton küldjük ki az adott címre. (Ebben az esetben elérhetőségeinken kérjük megadni a megajándékozott személyes adtait.)

*Az ajándékutalvány megvásárlása, majd az előfeltételek igazolása után az adott területi jegy kiváltása irodánkkal történő előzetes egyeztetés alapján is lehetséges.

Az ajándékutalvánnyal kapcsolatos bármely egyéb kérdés kapcsán forduljanak hozzánk bizalommal!

KHESZ