Nincs horgászvizsgád? – Szerezd meg a KHESZ Ifi Klub támogatásával díjmentesen még idén!

Szövetségünk Ifi Klubjának záróeseménye idén is egy izgalmas lehetőség jegyében telik. Azok a gyerekek és ifik, akik eddig nem vállalkoztak arra, hogy horgászvizsgát szerezzenek, az év végi ünnepvárás időszakában még megtehetik. A KHESZ Ifi Horgászklubjának csapata ezért minden érdeklődőt szeretettel vár 2016. november 26-án szombaton a KHESZ Székházában egy horgászvizsga előkészítő előadásra, majd 2016. december 10-én szombaton magára a horgászvizsgára, amelynek díját a 18 év alattiak számára ezúttal is átvállaljuk! Részletekért kattints tovább.

„Ifi Klubos horgászvizsga”

2016. november 26. szombat
Horgászvizsga előkészítő előadás a KHESZ Székházában

Horgászvizsga előkészítő ismeretterjesztő előadás horgászatról, szabályokról, halfajokról, tehát mindaz, ami a horgászvizsga sikeres letételéhez szükséges. A részvétel díjtalan!

Helyszín: KHESZ Székház, 1. emeleti nagyterem. A program 14 órától-18 óráig tart. Íróeszközt és jegyzetfüzetet mindenki hozzon magával.

A vizsgaprogramra (nov. 26 és dec. 10.) előzetes jelentkezést kérünk november 25. 13 óráig.

Programunkra a horgászat iránt érdeklődő, vizsgázni kívánó szülőket, felnőttek is várunk!

2016. december 10. szombat
„a KHESZ IFI Klub Mikulása hozza a horgászvizsgát” – Horgászvizsga a KHESZ Székházában

A november 26-án megrendezett horgászvizsga előkészítő előadás folytatásaként horgászvizsga lehetőséget biztosítunk az IFI Klub tagjainak.
A vizsgaprogramra (nov. 26 és dec. 10.) előzetes jelentkezést kérünk november 25. 13 óráig. Az első 30 fő 10-18 éves korú jelentkező – kizárólag aki a november 26-i előkészítőn is részt vett – vizsgadíját az IFI Klub támogatásként átvállalja.

A decemer 10 szombati vizsga 9 órakor kezdődik a KHESZ Székházának (Békéscsaba, Bajza utca 11. 1. emelet) nagytermében.

Programunkra a horgászat iránt érdeklődő, vizsgázni kívánó szülőket, felnőtteket és fiatalokat egyaránt várunk!

KHESZ