Nincs horgászvizsgád? – Szerezz még idén!

Szövetségünk Ifi Klubjának záróeseménye idén is egy izgalmas lehetőség jegyében telik. Azok a gyerekek és ifik (12-16 év), akik eddig nem vállalkoztak arra, hogy horgászvizsgát szerezzenek, most, az ünnepvárás időszakában még megtehetik.

A KHESZ Ifi Klubja az első 30 fő jelentkező vizsgadíját idén is átvállalta, és bár a támogatott vizsgázók létszáma az előzetes jelentkezések alapján már betelt, a hatályos jogszabály szerinti vizsgadíjak megtérítése mellett örömmel várunk további jelentkezőket is.

A sikeres vizsgához a szövetség ez alkalommal is egy horgászvizsga előkészítő előadással igyekszik hozzájárulni, amelyen november 28-án, ingyenesen lehet részt venni a KHESZ székházának I. emeleti nagytermében (5600 Békéscsaba, Bajza utca 11.). Az előreláthatóan 14:00-17:00 óráig tartó programon színes képekkel illusztrált előadás formájában a horgászat fontosabb szabályairól és a hazai halfauna részletes ismertetéséről is szó lesz.

A horgászvizsga előkészítő előadás folytatásaként december 6-án kerül sor a vizsgára, amelyet szintén a szövetség székházában tartunk. Kérünk mindenkit, hogy részvételi szándékát (felkészítő előadás+vizsga), legkésőbb november 26-áig jelezze felénk.

Elérhetőség, további információk: ITT

KHESZ

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük