Óriásponty és óriásbusa a fogási beszámolók között

Dübörög a horgászszezon és a beküldött fogási beszámolók között két óriás is landolt. Az egyik egy 20,30 kilogrammos ponty, amit Hergott Edvin fogott 2023. május 10-én 03 óra 09 perckor a Félhalmi-holtág „ötös” szakaszán 3 szem főtt kukoricával, egy pufival meglebegtetve, etetőkosaras felszereléssel. Részlet a beszámolóból: „…olyan volt, mintha elakadt volna a szerelés, nem tudtam megmozdítani. Gyorsan csónakba szálltunk, és kiderült nem akadt el, de valami nagyon nagy lehet, elkezdődött a fárasztás. Kb. 20-25 percig forgatott bennünket, míg végre fel tudtam pumpálni a vízfelszínre. Sikerült megszákolni és mérlegelni…”

A másik kapitális hal, egy 41 kilogrammos, 107 cm hosszú és 95 cm kerületű busa, amelyet Balog Zsoltnak sikerült fognia (tegnap) a Kettős-Körös felső vízi szakaszán a békési duzzasztó és a dobozi híd között. Beszámolója így szól: „…A kapás reggel 7:00 órakor érkezett és 1 órán keresztül tartott a fárasztás, mikor 8:00 órakor partra tudtam emelni az ellenfelemet! Mikor megláttam tudtam, hogy életem halát fogtam és a mérlegelésnél alig hittem a szememnek…”

Küldjön Ön is beszámolót szép fogásairól és nyerjen területi jegyet 2024. évre! Nyereményjátékunk leírása az alábbi linken található.

Szép fogások nyereményjáték szabályzat