Tájékoztatás előzetes horgászvizsgák szervezéséről

Korábbi hírünkben tájékoztatást adtunk arról, hogy a horgászatra vonatkozó jogszabályi változások miatt a horgászvizsgáztatás szünetel. A megyei horgászvizsga bizottságok felkészítése a jelen jogszabálynak való megfelelésre – várhatóan március első hetéig – folyamatban van. Tájékoztatjuk azonban az érdeklődőket, hogy az időközben felmerült, egyre fokozódó horgászvizsga iránti igény miatt ideiglenes jelleggel a Békés Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi Igazgatóság Vadászati és Halászati Osztályával közösen az alábbi időpontokban Szövetségünk székházában 16 órától horgászvizsgát tartunk. A vizsgához felkészítő anyag Szövetségünk központi irodájában vásárolható. A vizsgáztatás érkezési sorrendben történik. (A vizsgabiztosok egy vizsgaalkalommal legfeljebb 20 főt tudnak vizsgáztatni.)

Vizsgaidőpontok: 2014. február 14. péntek 16:00 (2. emelet, kisterem), február 20. csütörtök 16:00 (1. emelet, nagyterem), február 27. csütörtök 16:00 (1. emelet, nagyterem), március 6. csütörtök 16:00 (1. emelet, nagyterem)

A további vizsgaidőpontok terveink szerint a korábban már megszokott szervezeti struktúra és metodika szerint fognak történni a megye több helyszínén, melyről időben előzetes tájékoztatást és vizsgaidőpont beosztást teszünk közzé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük